Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2008.10.14

 

 

 4. évad!?

 

Újabb hírek keringenek a neten a 4.évadról:

 

Jonathan M Shiff aki befejezte a h2o: just add water forgatásait, most úgy döntött, hogy a 4.évadban visszahozza mind a 4 lányt (Rikki, Cleo, Bella, Emma), akikre új kalandok várnak.

A forgatás 2010 október 6-án kezdődik. IGAZ!

Bővebbb infók csak ősszel.... Addig is sok kíváncsiságot!:D 

                                    Kép

 

H2O 3. évad!
 
A Csak egy kis kurázsiban három különböző lány a tinédzserek mindennapi problémáival küszködik egy kis csavarral- ugyanis mindhárman sellők, akik hihetetlen rendelkeznek a víz felett. A népszerű Disney- sorozatban a jól ismert arcok mellet új szereplők is színre lépnek a 3. szériában. Az új részek még több izgalommal, szerelemmel és varázslattal várják a nézőket.
Rikki, Cleo és Lewis úgy gondolják, hogy már mindent tudnak Mako szigetéről, amit csak tudni lehet, ám amikor teliholdkor a víz megtámadja a sellőket, ráeszmélnek, hogy a titokzatos szigeten egy új, feltehetőleg veszélyes erő fejlődik. Szerencsére új szövetségesre találnak Bellában, aki szintén természetfeletti szuperhatalommal rendelkező sellő.
A népszerű tinisorozatot Colin Budds és Jeffrey Walker rendezte, a vidám csapattal (Cleo Massey, Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt) a hétfő délutáni premiert követően minden hétköznap 11.50-kor találkozhatnak a csatorna ifjú nézői.
 
Forrás: tele hold 2010.március 8-14.–ei újság

 

                                    Kép

 

Kép   Igen, Claire Holt nem fog szerepelni a 3. szériában, így Emma karaktere is kiesik a történetből. +Charlotte se lesz benne.
Helyette jön más! (Bella lesz a 3. lány, akit a gyönyörű Indiana Evans fog játszani. Ezért tűnt el olyan váratlanul az Otthon (Home) és az Away's sorozatokból. Ez a rendkívül népszerú sorozat, amit 100 országban vetítenek és több, mint 200 millió néző nézi, tehát folytatódik!!!!

Indiana Evans az mondta, már várja az újabb kihívást! És még:
"A sorozat nagyon elismert  a nemzetközi piacban és igazán izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok a csapathoz.

 

  MARAD A H2O!

 

Aki nézni szokta a jetixet gondolom, hogy észrevette a Disney csatorna reklámjában a h2o-t.

A h2o nem Disney produkcióban készült, de mégis marad!

link: http://www.youtube.com/user/ewe116#play/all/uploads-all/0/fvdDrYe5H0k

 

 

 

Megjelent a hír!! Mégpedig az, hogy a JETIX-ből Disney channel lesz.

És így a műsorok is mások lesznek. Még nem tudom, hogy lesz-e h2o. A kiváltó ok az volt, hogy a Disney megvásárolja a jetixet, mert a Disneys műsork mentek a jetixen próbaként. Az egyik sorozat a Hannah Montana megdöntötte a nézettségi rekordokat! Mintegy 391 milló nézője volt, így a JETIX a ranglistákon a 3.-ról az első helyre került.

 

 

Kép

 

 

 

- Már forgatják a HARMADIK évadot, és elvileg 2009-re lesz    kész!

 

 

- Claire Holt (Emma) új a színészet világában, első igazi szerepe mellyel híres lett, Emma Gilbert karaktere az ausztrál ifjúsági sorozatban a H2O-ban.

 

- Claire teljes neve: CLAIRE SERENITY HOLT

 

- Angus Mclaren (Lewis) kitűnően krikettezik, úszik és focizik, továbbá nagyon szeret gitározni.

 

- Phoebe Tokin (Clio) való életben a legtöbb idejét a szobájában tölti.  Sajnos néha fáj az igazság! A jó színésznő és modell, Phoebe cigizik. Először csak nézte ahogy barátnői cigiznek, aztán ő is rászokott.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.